เกาะติดข่าวดาราก่อนใคร

กดติดตาม “ทีวีพูล”

banner

Bernadette Belle Ong  สาวงามจากสิงคโปร์ ได้ออกมาเผยความในใจ ถึงรูมเมท คนสวย อแมนด้า ออบดัม มิสยูนิเวิร์ส ไทยแลนด์ 2020 ไว้ได้ซึ้ง และน่ารักมากๆ โดยในภาษาต้นฉบับ Bernadette โพสท์เป็นภาษาอังกฤษว่า

“I am so proud of my roomie @amanda.obdam for placing in Top 10. You are SO deserving! I was cheering for you backstage.
Amanda has been nothing short of amazing! She is genuinely kindhearted, mellow and impeccably organised! I remember telling my director, “I’m okay with any roomie, as long as I don’t get the one with so many luggages”
Jokes on me. I got the highly coveted #MissUniverseThailand and turns out… I’m the messy one! 🤦🏻‍♀️ She’s so on point & cruises by everything with so much grace and stature. Of course, I am very happy for @andreamezamx too. She is a HUGE backstage favourite because she’s authentic and very down to earth. I called her my Dance Anchor ⚓️ because we got paired in the same group for many of the dance segments.
I wanted to come into the competition in fellowship with strong-willed impact leaders, and I did just that. Thank you for the opportunity @missuniverse
I came out of it with feelings of exhaustion but happiness and gratitude too!”

ข่าวที่เกี่ยวข้อง

วิจารณ์ยับ จนติดเทรนต์ หลัง อแมนด้า พลาดมงฯ!

แกง อแมนด้า อึ้งทั้งประเทศ ไม่พอใจ!(มีคลิป)

ซึ่งแปลเป็นภาษาไทยได้ว่า “ฉันภูมิใจในตัวรูมเมท (อแมนด้า) ของฉันมากที่ด้าได้ Top 10 ด้าคู่ควรมาก ฉันคอยเชียร์ด้าอยู่หลังเวที ฉันบอกได้คำเดียวว่า ด้าเป็นคนที่มหัศจรรย์มาก จิตใจด้างดงามโดยเนื้อแท้ อ่อนหวาน และมีระเบียบไร้ที่ติ ฉันยังจำได้ว่าเคยบอก director ฉันว่า “จะรูมเมทคนไหนก็ได้ แต่อย่าได้คนที่มีกระเป๋าเดินทางเยอะ ๆ (แบบเบลกลัวเจอคนรกรุงรังอะไรแบบนี้)”

“แต่กลายเป็นฉันเอง! เป็นฉันเองที่เป็นคนทำของรก ด้าเป๊ะและทำทุกอย่างแบบมีมารยาทและดูดี แน่นอนว่าฉันดีใจกับเมษาเช่นกัน เมษาเป็นคนโปรดฉันตอนทำกิจกรรมเลย เธอเป็นคนจริงใจและติดดิน เรียกได้ว่าเมษานี่เป็นคู่เต้นของฉันเลย เพราะเราถูกจับให้เต้นกลุ่มเต้นเดียวกันหลายกลุ่ม”

by TVPOOL ONLINE